Wednesday 14 November 2012

Vakantiewoning kopen in Bulgarije?


Wij bieden u de mogelijkheid om voor een uiterst betaalbare prijs een vakantiehuis of tweede woning in Bulgarije te bezitten.

Tevens bieden wij appartementen en woningen aan langs de zwarte zee kust aan, waarin u elke dag kunt genieten van de vele zonuren en de prachtige zwarte zee die Bulgarije te bieden heeft.

Ook om te investeren is Bulgarije erg interessant, voor bodemprijzen kunt u op dit moment nog grond en objecten inkopen die in de toekomst goed zullen renderen. Vastgoed is een zeer veilige belegging in deze onzekere tijden. Omdat de prijzen zo laag op het moment zijn is het moeilijk een bult er aan te vallen.

U word volledig door ons bediend in uw eigen taal. Tevens word u begeleid van het begin tot het einde. Geregeld bieden wij informatieavonden aan waar wij uw meer informatie kunnen verstrekken over Bulgarije, hierin behandelen we alle onderwerpen waar u mee te maken krijgt.

Het is slechts 2 uur vliegen vanuit Amsterdam, Eindhoven, Brussel, Charleroi of Dortmund.

Dit maakt Bulgarije erg aantrekkelijk.

Tevens biedt Bulgarije twee keer zoveel zonuren als Nederland. Bulgarije is ongeveer 5 keer zo goedkoop als Belgie, dit betekent dat u met een bescheiden Belgisch budget erg royaal kunt leven in Bulgarije.

Wij bieden ongerenoveerde en gerenoveerde huizen en villa's aan. Maar ook appartementen, commerciele objecten, landbouwgrond, industriegrond en bouwgrond aan.

Wij bieden vastgoed over gans Bulgarije aan.

Diensten die wij nog meer aanbieden:

- Ondersteuning bij bouwen en renovatie.

- Ondersteuning bij Zaken doen in Bulgarije.

- Outsourcing

- Hulp bij import / export