Friday, 7 February 2014

Belgian Bulgarian Tax and Law Consultants

Belgian Bulgarian Tax and Law Consultants  is een Bulgaars  opererende dienstverlener, gespecialiseerd in personeelsmanagement & consultancy. Wij kunnen een invulling geven aan het personeelsbeleid vanuit het ondernemersperspectief.

Het runnen van een onderneming is een complexe zaak. Er zijn steeds weer factoren die het noodzakelijk maken om gemaakte plannen bij te stellen. Indien dit echter de factor arbeid betreft, heeft Belgian Bulgarian Tax and Law Consultants de gepaste oplossing voor uw bedrijf.

Heeft u te maken met:
•        Uitbesteding van personeelsaangelegenheden
•        projecten van bepaalde duur
•        ziekteverzuim onder uw personeel
•        onvoldoende personeel voor extra projecten
•        Personeel die u graag wilt behouden maar niet op uw eigen balans

Belgian Bulgarian Tax and Law Consultants heeft de mogelijkheid personeel in te zetten dat na een korte inwerkperiode zelfstandig kan werken en dat de ervaring heeft waar u om vraagt. Daarnaast biedt Belgian Bulgarian Tax and Law Consultants u de mogelijkheid personeel te payrollen. Behoud van uw eigen betrokken medewerkers echter zonder de zorgen van juridisch werkgeverschap en financiële risico's.

Indien de werknemers afkomstig zijn uit het buitenland, wordt er ook gezorgd voor huisvesting en vervoer. Ook de begeleiding van het desbetreffende personeel behoort tot de taken.

Naast de normale uitvoerende werkzaamheden betreffende personeel, biedt Belgian Bulgarian Tax and Law Consultants ook de mogelijkheid om de salaris en personeelsadministratie te verzorgen voor uw bedrijf.

Heeft u interesse in onze diensverlening na het lezen van deze advertentie?  Zend ons een email: info@taxandlawconsult.com