Sunday, 6 April 2014

Outsourcing van uw productie naar Bulgarije

Bulgarije is naast Duitsland het enige land van de EU die onder de 3 % begrotingstekort blijft. Alle landere landen zitten ver boven het vereiste minimum. Dit betekend uiteraard dat het goed gaat met de Bulgaarse economy. En dat merk je in bijvoorbeeld de hoofstad Sofia zeer goed, nieuwe bussen en het met spoed aanleggen van een nieuwe ringweg rond Sofia maar ook volle restaurants en druk bezochte shoppingcentra. Deze laatste worden in sneltempo gebouwd en de ene al weer groter dan de vorige. Ook de producerende economy doet het goed en vele West Europese landen komen hier hun productie doen en verkopen in het dure West Europa. Dit betekent inderdaad flinke winsten want Bulgarije hoort tot de lage loonlanden. En vanzelfsprekend is de vlucht uit het dure West Europa een goede zaak voor de Bulgaren.

Wij van Belgian Bulgarian Tax & Law Consultants kunnen u helpen met de outsourcing van uw productielijn. Wij kunnen het project outsourcing begeleiden van a tot z. Dit kan gaan over het zoeken van de geschikte grond voor een eigen productiehal en het voeren van uw volledige administratie en werving van plaatselijk personeel tot zeg maar het vinden van de juiste partner die voor u het product gaat produceren die u wenst. Wij hebben zowel onze eigen vastgoedfirma als ons eigen accountantshuis als ons eigen recruiterings en detacheringskantoor. Ook voor bedrijven die een subsidieaanvraag bij Europa wensen in te dienen hebben wij onze eigen firma. Al onze contracten en diensten staan onder supervisie van een onafhankelijk juridisch kantoor met name Eisenberg Law firm die een vestiging heeft in Bulgarije in onze kantoren.


Indien u zou beslissen dat Bulgarije voor u de geschikte toevluchthaven is voor uw bedrijf dan kan u ons steeds vrijblijvend contacteren via email info@taxandlawconsult.com en wij  zullen u graag in perfect Engels of Nederlands te woord staan. Mocht u beslissen ons te vereren met een zakelijk bezoek dan verzorgen wij de accomodatie tijdens uw verblijf en wij garanderen u van een leerzaam bezoek aan de hoofdstad onder leiding van één van onze bekwame stadsgidsen. 

vraag info per email: info@taxandlawconsult.com