Saturday, 15 March 2014

Nieuw project: The Belgium House in Sofia

Groot nieuws van 't fromt: Belgian Bulgarian Tax and Law Consultants heeft het project voor een Belgium House in Sofia binnen. Het project is helemaal uitgeschreven en de financiering is rond. Er is ook sponsoring (maar die namen houden we nog even voor ons).

Het project omslaat een heus Belgisch huis in Sofia waar men echt Belgisch kan tafelen en koffie slurpen, met een informatiedesk voor Belgische toeristen (het toerisme promoten), zakelijke informatiedesk (gratis) en uiteraard een kantoor van B2Bulgaria.

Een volledige service zal er aangeboden worden gaande van oprichting vennootschap, marketing, tele-marketing, marktpenetratie, aanvraag subsidie, aanvraag licenties allerhande,oprichting vennootschap, begeleiding aankoop vastgoed, notariskantoor, advokatenkantoor enzovoorts enzovoorts.

We zijn terecht bijzonder fier op dit project en het zal een heuse omslag betekenen in onze manier van werken. Na zes jaar zijn we er eindelijk in geslaagd een optimale service te verlenen aan de Belgen die hier wensen te investeren of er zich komen vestigen. Uiteraard is dat dankzij ons bijzonder hoog geschoold personeel die meertaligheid hoog in het vaandel voert.

Wens je meer info? Stuur ons een email: info@taxandlawconsult.com