Sunday 30 September 2012

De positieve opgang van Sas Holdings Group in Bulgarije

Na het bericht als zou Flex Offices Europe stoppen in Bulgarije online gezet te hebben ontving ik verschillende emails met de vraag of we nu echt stoppen met onze activiteiten hier. Ik mag iedereen gerust stellen. De activiteiten gaan gewoon door, wel in een verbeterde versie en onder een andere naam en meer uitgebreid. Belgian Bulgarian Tax and Law Consultants is eigenlijk de voortzetting van wat F.O.E.E. altijd gedaan heeft in het verleden. Echter nu werken we in associatie met een kantoor in Nederland, Engeland, Belgie, Spanje  en de Seychellen. We zullen ons in de toekomst meer toeleggen op het ofshore-gebeuren en op projectmanagement.

We blijven wel vennootschappen oprichten op vraag en de klant kan nog steeds terecht voor zijn boekhouding bij ons, dit dan bij Belgian Bulgarian Partners, wat ook een vennootschap binnen de Sas Holdings Group is.

de laatste zes maanden is er extra personeel aangetrokken om de uitbreiding van activiteiten aan te kunnen. Anderen die niet meer aan het profiel van medewerker voldeden werden ontslagen. Een aantal klanten werden naar andere accountantshuizen doorverwezen voor hun boekhouding. Nieuwe klanten werden aangetrokken en dit met groot succes.

Vooral het trading-gebeuren staat na vijf jaar eindelijk op punt en hier zijn reeds de eerste ernstige successen in geboekt. En nu met de heropleving van de vastgoedsector gaat het ook de positieve weg op met Celtic Property Management, een andere vennootschap binnen de Sas Holdings Group. Nu met de heropleving van de vastgoedsector komen de Russische klanten weer tot in Bulgarije, wat enkel positief te noemen is voor het land. Russen brengen investeringen mee en zijn in Bulgarije nog steeds graag geziene klanten.

Wie graag meer zou weten over alle firma's binnen de Sas Holdings Group kan een email zenden naar taxandlawconsult@gmail.com, we zullen er met genoegen op antwoorden.