Tuesday 25 September 2012

Flex Offices East Europe stopt in Bulgarije

De meeste klanten kennen Flex Offices East Europe nog als de vennootschap waar het allemaal mee begonnen is in Bulgarije. Het is een naam die positieve maar ook negatieve klanken oproept. Na vijf jaar en enkele goeie jaarrekeningen en voor de ceo goede ervaringen was het tijd voor verandering. De website is ofline gehaald en de aandelen van de vennootschap werden overgedragen aan een Bulgaar. De doelstelling is gewijzigd en de CEO is vervangen. Een tijdperk wordt hiermee afgesloten. Het was trouwens al ruim een jaar dat de activiteiten van Flex Offices East Europe overgenomen werden door Belgian Bulgarian Partners. Deze laatste vennootschap maakt deel uit van de sas holdings group. Alle activiteiten van de negen vennootschappen met uitzondering van Flex Offices East Europe zijn nu ondergebracht in deze holding.

Het is afscheid van een periode waarin veel gebeurd is. Ik heb via deze eerste vennootschap Bulgarije leren kennen, en ik zal er dus nog lang met heimwee aan terug denken. Maar tijdens veranderen en de klok tikt vooruit, niet achteruit. Nieuwe uitdagingen brengen nieuw leven en nieuwe klanten. Vooral dat laatste, de klanten van een totaal verschillend nivo die Belgian Bulgarian Partners aantrekt, is belangrijk voor de toekomst van de holding.

Aan alle klanten van Flex Offices East Europe, iedereen die ons in die vijf jaar hun vertrouwen gegeven heeft zeggen we 'bedankt'.