Wednesday, 30 October 2013

Drukwerk, webdesign of uw webshop via Bulgarije?

Om de totaalservice naar onze klanten toe te vervolledigen zullen wij vanaf nu ook drukwerk aanbieden. U kan uw logo laten ontwerpen door onze webdesigners, uw visitekaartjes of ander promomateriaal laten ontwerpen en drukken en laten leveren op het adres van uw woonplaats. Uiteraard tegen Bulgaarse prijzen en dit betekend een gigantisch voordeel voor de klant.

Daarnaast starten we ook, en dit op vraag van vele klanten, met het aanbieden van webdesign. U kan dus nu uw website door ons laten ontwerpen. Het personeel die voor deze extra dienst aangeworven werd is weggeplukt bij vooraanstaande bedrijven op het vlak van webdesign. Ze spreken perfect de Engelse en Franse taal. Maar zoals altijd kan de klant ook geholpen worden in het Nederlands.

Ook het uitbaten van uw webshop, compleet met alle administratie daarrond kan door ons verzorgd worden.

Let wel: wij verkopen geen hosting en geen domeinnamen. Die moet u zelf aanleveren. Dit doen we niet omwille van het feit dat hostingbedrijven en verkopers van domeinnamen in Bulgarije zeer vaak niet te vertrouwen zijn. Dit is een spijtige zaak maar het zijn de feiten. U moet dus zelf de hosting aanleveren maar wij staan wel klaar met gratis adviezen over waar u best terecht kan. Iedereen die Bulgarije kent weet dat de  Bulgaarse providers van hosting vaak samenwerken met malafide groepen die malware laten meeliften op uw site, en die verantwoordelijkheid kunnen wij niet nemen. Slechte ervaringen uit het verleden verplichten ons tot deze beslissing.