Saturday 26 October 2013

www.vitrinafashion.eu komt op 1 november 2013 online

Op 1 november 2013 is het dan eindelijk zover. De onlinewinkel Vitrina Fashion voor Bulgaarse mode gaat online. Vitrina Fashion wordt een succes voor de Belgische en Nederlandse markt. Er worden honderden artikelen aangeboden aan interessante prijzen. De kwaliteit is zwaar bovenmaats en we hebben gekozen voor de echte Bulgaarse producten, dus niet de import uit Turkije of Griekenland, maar de bijzonder kwaliteit van Bulgarije zelf.

Dameskleding, kinderkleding, trouwjurken, cocktailjurken, handtassen, juwelen, alles zal er te vinden zijn. De collectie gaat van start met meer dan 1000 producten, maar we breiden de komende maanden, nog voor het einde van dit kalenderjaar uit naar 5000 producten.

We brengen enkel handgemaakte kleding, handgemaakte juwelen van echt zilver en handgemaakte handtassen van echt leder. Geen fake en zeker geen namaak. Alle trouwkleding en alle cocktailjurken worden op maat gemaakt. Er wordt rekening gehouden met de smaak van de koper, en de jurken kunnen dus naar wens aangepast worden in het Belgische naaiatelier. Dus niet nodig om terug te sturen naar Bulgarije voor aanpassingen.

Naast de opening van Vitrina Fashion wordt er hard gewerkt om in 2014 met een geheel eigen modelijn op de markt te komen. Een team van ontwerpers is momenteel hard in de weer om deze lijn te tekenen. De samenwerking met verschillende couture huizen in Bulgarije kan hier enkel als zeer vruchtbaar aanzien worden.

De Bulgaarse modehuizen hebben een typische stijl en ze veroveren stil maar zeker de wereldmarkt.