Wednesday 2 October 2013

Waarom Bulgaarse medewerkers?

Beris Recruitment is een jonge en professionele Bulgaarse organisatie, die gespecialiseerd is in het detacheren van Bulgaarse werknemers in veel branches door heel Europa.

Door een groot te kort aan vakmensen moeten firma's regelmatig vaklieden uit het buitenland aantrekken. Het inzetten van Bulgaarse medewerkers is dan ook een uitstekende oplossing om seizoens- en arbeidspieken op te vangen of om de vakantie periode te overbruggen. Het is ook moeilijk om gemotiveerd personeel te vinden voor eenvoudige arbeid.

Uit ervaring is gebleken dat Bulgaarse medewerkers over de ervaring en mentaliteit beschikken waar veel bedrijven naar op zoek zijn.

Daarom heeft Beris Recruitment zich gespecialiseerd in het uitlenen van gemotiveerde medewerkers, waarbij service en klantgerichtheid, flexibiliteit en duidelijkheid van gemaakte afspraken centraal staan.
Wij nemen de zorg op ons bij het bemiddelen in de vraag en aanbod van professioneel en gemotiveerd Bulgaars personeel. Uiteraard zorgen we niet alleen voor de werving en selectie van het personeel, maar ook voor de personeelsadministratie en salarisadministratie, huisvesting, woon- werk verkeer, inburgering en persoonlijke begeleiding etc.

Het personeel is meestal op korte termijn beschikbaar.

Met Beris Recruitment  kiest u voor een betrouwbare partner, die op een legale manier werkt.
Beris Recruitment draagt zorg voor een juiste en tijdige afdracht van loonheffing en sociale verzekeringspremies in thuisland Bulgarije.
.
Waarom Bulgaarse medewerkers?

In Bulgarije is veel werkloosheid, daarom zijn er veel vakmensen, vanuit alle sectoren, beschikbaar.
De Bulgaarse werknemers beschikken over een ouderwetse-, aanpakkers- mentaliteit en motivatie. Ze werken hard, ze komen hier om geld te verdienen, minder aantrekkelijk werk is acceptabel voor Bulgaarse arbeidskrachten. De taal hoeft geen probleem te zijn, ze leren snel en passen zich gemakkelijk aan.Bij aanwerving zullen we nagaan of de werknemers enige noties hebben van Engels of Duits.

De werkkrachten zijn flexibel inzetbaar, ze kunnen ingezet worden voor alle diensten en ook tijdens het weekend. Zij zijn bereid om overuren te maken. Na afloop van de werkzaamheden heeft u geen verplichtingen tegenover de arbeidskrachten.

Bulgaarse medewerkers zijn een uitstekende oplossing voor uw werk- en productieproblemen.

Voordelen van werken met Beris Recruitment

- Scherp tarief
- Flexibiliteit
- Gemak
- Gemotiveerd en ervaren personeel
- Geen personeelsadministratie etc.
- Geen verplichtingen tegenover personeel
- Geen risico m.b.t. het afdragen van sociale premies etc.
En vooral: We denken met U mee!
Ons bestand van ervaren vaklieden:
-oogstmedewerkers fruit en groenten sector
-Bestuurders van landbouwtrekkers en oogstmachines
- Lassers
- Metselaars
- Timmerleden
- Stukadoors
- Bouwopruimers
- Metaalbewerkers
- Allround installateurs
- Loodgieters
- Productiepersoneel t.b.v. verschillende sectoren

Beris Recruitment
Stamboliyski Blvd. 51/ 4
1000 Sofia
Bulgaria