Tuesday, 29 October 2013

Nieuwe service naar onze klanten toe. NIEUW!!!

Vanaf 1 november 2013 starten we met een nieuwe service naar onze klanten toe. Veel klanten hebben problemen met de marketing voor hun bedrijf, begeleiding bij verkoop en een duwtje in de rug bij het zakendoen zo ver van hun thuishaven. Precies voor deze klanten starten we met het aanbieden van een eigen telefoonnummer, dit kunnen ze gebruiken voor de website of de businesskaartjes. De telefoon wordt door Vlaams sprekende man/vrouw opgenomen. Van ieder gesprek wordt een verslag gemaakt en doorgemaild naar de klant. Het telefoonnummer kan gehuurd worden voor een minimum periode van 1 jaar aan 5 euro per maand.

Daarnaast is er nu ook de mogelijkheid om door ons kantoor advertenties te laten zetten in lokale kranten, op Bulgaarse zoekertjes sites of op de Bulgaarse versie van ebay. De kosten voor dit alles worden bewust extreem laag gehouden (5 euro per advertentie op 1 site). Voor ons is het de bedoeling de klant te dienen en niet zozeer om extra inkomsten te genereren. In de advertenties kan het telefoonnummer gebruikt worden die u van ons GRATIS ter beschikking krijgt (enkel gratis voor adverterende klanten) en van ieder binnenkomend gesprek wordt een telefoonnotitie gemaakt en doorgemaild naar de klant.

Daarnaast kunnen we vanaf nu voor de klant verkoopsgesprekken voeren, zijn agenda bijhouden en een volledige planning maken voor zijn zakelijke onderneming in Bulgarije.