Monday, 28 October 2013

Opening nieuw kantoor van BB Partners met specialisatie transportfirmas

Het is niet enkel een verschijnsel, het begint stilaan op een rage te gelijken. De enorme vraag van transportbedrijven  naar informatie over hoe ze legaal kunnen werken vanuit Bulgarije met Bulgaarse chauffeurs is groot. Dit geeft nog maar eens weer hoe fout ze daar in Belgie bezig zijn. Als ondernemers het land uitvluchten omdat de fiscale druk te groot geworden is dan is dat nefast voor de economie. Vreemd dat politici dat niet begrijpen, integendeel, in de plaats van begrip te tonen voor de kleine en middelgrote bedrijven stellen ze een staatssecreatis aan voor fraudebestrijding die zich focust op de kleine transportfirma"s. Begrijpe wie begrijpen kan.

Belgian Bulgarian Partners heeft het wel begrepen. Speciaal voor de transportfirma"s uit Belgie en Nederland hebben we een extra kantoor geopend in Sofia. Het is de bedoeling dat verschillende transportbedrijven daar gevestigd zullen worden en dat van daaruit met Bulgaars personeel de dispatching voor die bedrijven zal gedaan worden. Dit was en is een noodzaak gezien de grote vraag en vooral omdat er toch een aantal grote bedrijven bij zijn die met een postbusadres of een adres in het kantoor van Belgian Bulgarian Partners aan de Alexander Stamboliiski Boulevard geen vrede kunnen nemen. Europa verbiedt trouwens postbusbedrijven en Bulgarije volgt deze regels heel streng. Er is hoedanook altijd een controle door de btw diensten na de oprichting van een Bulgaars transportbedrijf.

Belgian Bulgarian Partners geeft een service aan deze bedrijven door een joint venture aan te gaan met een callcenter die voor personeel op de plaats van het kantooradres van deze bedrijven zorgt. Hierdoor zijn we in staat een Nederlandstalige en Engelstalige service voor de dispatching te leveren. Wij zorgen tevens voor de beroepsbekwaamheid, voor het contract voor de onderhoud en stationerings plaats van de trucks, de volledige boekhouding en de V nummers. Kortom, een topservice die zeer gesmaakt wordt.

De mond aan mond reclame zorgt voor de enorme groei van Belgian Bulgarian Partners van het laatste jaar en daar zijn wij als team bijzonder trots op.