Tuesday 30 October 2012

Belgian Bulgarian Partners opent één dezer dagen Belgian Bulgarian Businesscenter in hartje Sofia

Belgian Bulgarian Partners opent één dezer dagen het nieuwe kantoor. Dat is eveneens gevestigd aan A. Stamboliyski Blvd, maar iets verderop, rechtover de Sofia Mall.

Daar zal ons businesscenter in ondergebracht worden. Belgian Bulgarian Businesscenter zal een service verlenen gaande van adres tot een full pakket aan diensten voor de ondernemer.

Er zijn momenteel een 100-tal telefoonlijnen die kunnen gehuurd worden. Iedere klant kan er zijn eigen telefoonnummer en zijn eigen brievenbus huren. Dit is vooral interessant voor zakenmensen die geen grote kantoorruimte nodig hebben en die meestal de baan op zijn. En uiteraard ook interessant voor onze buitenlandse klanten die voornamelijk vanuit Belgie werken maar hier gevestigd zijn omwille van diverse redenen.

Er is een afzonderlijke vergaderruimte voor meetings zodat onze klanten niet meer hoeven te vergaderen in hotels, zoals hier zeer gebruikelijk is. Het is een pluspunt als de buitenlandse klant zijn eigen manier van zaken doen kan aanhouden in het gastland.

De prijslijst voor de verschillende diensten van Belgian Bulgarian Businesscenter kan aangevraagd worden per email of telefonisch. Een adres kan al gehuurd worden voor 225 euro per jaar. Bijkomende diensten worden maandelijks gefactureerd. Het is niet noodzakelijk om boekhoud-klant te zijn bij Belgian Bulgarian Partners om van de vele voordelen van het businesscenter te kunnen genieten. Iedereen is welkom als klant bij Belgian Bulgarian Businesscenter.