Tuesday 30 October 2012

Het ondernemers vijandige klimaat in Belgie meer dan moe, kies voor Bulgarije, wij staan klaar voor u!

Ondertussen bent u al zover dat u met zekerheid weet dat er in Belgie geen stuiver meer te verdienen valt als ondernemer? 

Dan bent u op deze blog op de juiste plaats aangekomen.

Wij van Belgian Bulgarian Partners en Belgian Bulgarian Tax and Law Consultants zijn gespecialiseerd in het begeleiden van Belgen in Bulgarije. Onze taak bestaat er voornamelijk in u wegwijs te maken in het kluwen van wetgeving en ervoor te zorgen dat u bij de juiste mensen op de juiste dienst terechtkomt. Bulgarije is een land van netwerkers, en in geen ander land ter wereld zult u zoveel mannen of vrouwen tegenk komen die leven van consulting and advice zoals ze de doelomschrijving van de vele consultingsvennootschappen hier zo mooi omschrijven. De werkelijkheid is echter dat het vooral om centen gaat en iedereen kent iedereen en dus is het zeer makkelijk om de goedgelovige buitenlander te misleiden. Vandaar onze missie: u begeleiden op de meest correcte manier, op een voor Belgen aanvaardbare manier.

Onze adviezen zijn gratis. En dat in tegenstelling tot de meeste firma's die hier als paddestoelen uit de grond komen. U betaald aan ons enkel dat wat echt geleverd wordt. Als u een vennootschap wenst op te richten dan zal u daar een factuur voor gepresenteerd krijgen, moeten wij uw boekhouding verzorgen dan ontvangt u een factuur enzovoorts.

Binnen de holding waar BBP in thuishoort zitten verschillende vennootschappen. Wij kunnen u bijstaan bij aankoop vastgoed, oprichten vennootschap, dienstenverlening vanuit ons businesscenter of boekhoudkantoor enzovoort. U komt met ons praten en wij doen de rest. Zelfs het volledige management van uw vennootschap kan door ons verzorgd worden, zelfs uw managersloon kan door één van onze speciaal daarvoor opgerichte managementsvennootschap uitbetaald worden.

U vraagt, wij draaien!!!