Friday 26 October 2012

Beleggen in Bulgaarse landbouwgrond

Nooit eerder was beleggen in Bulgaarse grond interessanter dan op dit moment. De bevolking blijft groeien en de westerse ondernemers zijn op zoek naar nieuwe locaties voor hun bedrijf. Belgian Bulgarian Partners zoekt voor haar cliënten gronden die zich in een expansief gebied bevinden. Grond waarvan de bestemming waarschijnlijk op termijn zal kunnen wijzigen, met een aanzienlijke waardestijging tot gevolg.
Grond is in Bulgarije stilaan een waardevol bezit geworden . Het is tastbaar, duurzaam en de mogelijkheden die het biedt zijn talrijk. Alleen al deze eigenschappen maken grond voor veel ondernemers een interessante belegging. Investeren in grond heeft daarnaast ook een laag risico, omdat er vrijwel nooit sprake is van een waardedaling. Sterker nog, op de lange termijn stijgen de grondprijzen alleen maar. Helemaal wanneer bijvoorbeeld landbouwgrond door nieuwe omstandigheden verandert in bouwgrond. Dan zien grondeigenaren hun bezit vele malen in waarde toenemen.

Door continu planologisch onderzoek weet Belgian Bulgarian Partners welke grondposities de beste investering vormen. Zo belegt u in een tastbaar product dat veilig is en een reële kans op een explosief rendement biedt.

Bovendien zorgen wij voor begeleiding ter plaatse en werken met u de aankoop van a tot z af.