Wednesday 30 January 2013

BB Partners biedt efficiënte en flexibele incassodiensten

BB Partners biedt efficiënte en flexibele incassodiensten om uw openstaande vorderingen  te incasseren.

  • Een uitgebreid netwerk van eigen incassomedewerkers
  • Kennis van onschatbare waarde over Bulgaarse zakelijke procedures en wettelijke vereisten
  • Een uitstekend accountbeheer, een lokaal contactpunt voor al uw Bulgaarse zaken
Als u per direct een openstaande vordering door ons wilt laten incasseren vul dan het contact formulier  in en klik op verzenden. Wij nemen dan contact met u op voor het aangaan van de overeenkomst.
Helaas kunnen niet alle schulden in der minne geregeld worden. Soms zijn juridische stappen de enige oplossing om betaling te bekomen. In dat geval begeleiden wij u tijdens het gerechtelijke proces dat gepaard gaat met het juridische incassotraject.
Wij proberen steeds  nauw met u samen te werken om er zo voor te zorgen dat de incassostrategie past bij uw interne creditmanagement procedure. Wij houden bij elke stap rekening met uw wensen. Wij bieden flexibele en maatwerk oplossingen, uitstekende dienstverlening en kennis van de lokale cultuur en taal.
U kunt vandaag nog klant worden van BB Partners voor uw incassodossiers.. Uw garantie voor een gedegen en efficiënte incassoprocedure. Wij incasseren snel.  U kan per direct uw vorderingen aan ons overdragen.
Wij verhalen de kosten op de debiteur. Als dit toch niet lukt, brengen wij u enkel kosten in rekening als uw vordering geheel of gedeeltelijk is geïncasseerd en als wij derden hebben moeten inschakelen.