Monday 28 January 2013

Wij bieden in detachering Bulgaarse werknemers aan



Door een zwaar tekort op de Belgische arbeidsmarkt kunnen wij u volgend voorstel doen en dit voor alle economische sectoren van het land, zowel voor Vlaanderen als Walonie en Brussel.

Onze firma  is gevestigd in Bulgarije, in de hoofdstad Sofia. wij zijn een Belgisch Bulgaars team en wij bieden Bulgaarse werknemers aan voor de Belgische arbeidersmarkt. Onze firma  is een erkende vennootschap met de nodige vergunningen voor het recruteren  van personeel over heel Europa.

Wij bieden zeer flexibel, gemotiveerd en vakbekwaam personeel aan uit Bulgarije. Al onze mensen worden grondig gescreend in Bulgarije zelf, zij voldoen aan alle eisen voor de Belgische arbeidersmarkt.

Onze werkwijze:

Wij zorgen dat de werknemers in het bezit zijn van alle documenten vereist door de wet en nodig om in Belgie te mogen werken. Wij doen zelf de limosa aangiften en daar ontvangt u op de eerste werkdag altijd een kopie van.

Onze loonstaten zijn per uur, wekelijks wordt er een loonstaat voor de werknemer ondertekend door een verantwoordelijke van uw bedrijf. Wij betalen de lonen aan de werknemers en zorgen voor de sociale zekerheid in Bulgarije zelf. de lonen worden door ons uitbetaald op een Bulgaarse bankrekening.

Er is altijd een degelijk contract tussen uw firma en de Bulgaarse aannemersfirma. onze contracten voor de arbeiders zijn opgemaakt in de twee talen, Bulgaars-Nederland, Bulgaars-Frans, Bulgaars-Duits of Bulgaars-Engels. Deze contracten zijn opgemaakt door vooraanstaande juristen uit Bulgarije en Belgie. Alle contracten met de arbeiders vallen onder de regelgeving van het detacheringsland en zijn van tijdelijke aard. met uw firma wordt een contract per project gemaakt, tenzij u anders verkiest.

Woonst en andere onkosten worden steeds gedragen door de Bulgaarse firma  zodat de onderstaande prijzen netto prijzen zijn. indien u zelf woonst heeft voor de werknemers  dan krijgt u een korting van 3 euro per uur.

dakwerker
timmerman
schrijnwerker
raam-deurplaatser
stukadoor
bekister / ijzervlechter
wegenwerker / machines
kassei en klinkerleggers
grondwerkers
bouwvakkers
vloerder
electricien
pijpfitter
lasser mig mag
lasser tig
lasser foto
installateurs 24

Ongschoolde arbeiders worden doorgaans aan 22 euro  gefactureerd.

Neem dan contact met ons op: tel: +359  2 981 90 33 (Bulgaria) tel: +32.(0)484 413 737 (Belgium)