Sunday 27 January 2013

Bedrijf oprichten in Bulgarije

U loopt elke dag weer binnensmonds te vloeken op de hoge belastingen in belgie en op de regering di rupo. u beseft allang dat het zo niet meer verder kan en dat u in werkelijkheid elke dag als zelfstandige 16 uur werkt voor enkele nougabollen en een flesje plat water? telkens weer als u uw jaarrekening leest rollen de tranen bijna letterlijk over uw wangen? wel, doe wat u als ondernemer moet doen, neem de juiste beslissing in overleg met de meest ervaren consulenten. en inderdaad, die zal u niet in belgie vinden. alleen al het feit dat ze nog in belgie wonen maakt de belgische belastingsconsulent weinig geloofwaardig.

wij van belgian bulgarian tax & law consultants kunnen u met raad en daad bijstaan vanuit ons kantoor in sofia-bulgarije. wij zoeken voor u de beste oplossingen op de meest legale en voor beide belastingsdiensten (belgie-bulgarije) aanvaardbare oplossing. wij bewandelen geen illegale of slimme truken wegen, wij gebruiken de bestaande wetgeving om u te dienen. bijvoorbeeld: als u met een belgische onderneming in belgie werkt en u hebt daarnaast een onderneming in bulgarije dan kan belgian bulgarian tax & law consultants u begeleiden naar een flattaks in belgie van 15 % voor uw onderneming en een flattaks van 10 % in bulgarije voor uw onderneming. reken zelf maar eens met de natte vinger uit wat een gigantisch voordeel u daaruit kan halen. maar dit alles is nog niet genoeg, als u in de bouwsector werkt of in de trading dan kunnen wij ervoor zorgen dat u op een perfect legale manier volgens de europese regelgeving iedere eurocent btw van wat u aankoopt netjes op uw bankrekening in belgie gedeponeerd krijgt. en ja, dit netjes volgens de regeltjes die ons heren europese politici bedacht hebben.

en of dit nog niet genoeg is kan belgian bulgarian tax & law consultants u helpen bij het produceren van uw goederen in bulgarije. via ons gigantische netwerk van aannemers en onderaannemers en producenten van goederen vinden wij altijd wel ergens de juiste man op de juiste plaats om aan uw vraag te voldoen. een volledige outsourcing van uw productielijn behoort hierdoor tot de reeele mogelijkheden. en naast outsourcing van uw productie kunnen wij ook uw personeel op onze loonlijst zetten via ons payrolling systeem die tot de goedkoopste van oost-europa hoort. wij kunnen met andere woorden de juridische werknemer worden van uw personeel. geen zorgen meer met vakbonden en geen zorgen meer met de fantastische belgische uitvinding: de papierberg.

inderdaad, belgian bulgarian tax & law consultants is de partner waar u al lang naar op zoek bent, helaas voor u in belgie is het kantoor van uw toekomstige partner in sofia bulgarije. maar geen nood: bel ons op 359 29819033 of 0484413737