Sunday, 17 November 2013

Bulgaarse arbeiders staan klaar voor u! Bent u klaar voor Bulgaarse arbeiders?

“Belgische bedrijven kampen met personeelstekort en werven aan”.


Om uw vacatures op een gezonde, concurrentiële manier te helpen invullen, stellen wij u ervaren bouwpersoneel uit Bulgarije voor.


Bulgaarse arbeiders zijn gekend om hun uitmuntende werklust. Ze zijn goed opgeleid en hebben de juiste spirit.

U kunt Bulgaarse arbeiders tewerkstellen door een beroep te doen op een Bulgaarse onderneming die arbeiders detacheert naar België om hier in onderaanneming voor u te werken .

Wij hebben in de loop der jaren een uitgebreid Bulgaars netwerk uitgebouwd om snel de juiste onderaannemer te vinden voor de sectoren Bouw en Industrie .

Ziet u knelpunten in uw planning en hebt u tijdelijk personeel nodig of hebt u vacatures die maar niet ingevuld geraken? Dan helpen wij u met productiearbeiders.

Op basis van een gedetailleerde werkpostfiche, gaan wij op zoek naar de geschikte mensen, die in gelijkaardige bedrijven actief zijn in Bulgarije.

Ook op het vlak van logistiek hebben wij de juiste mensen voor u: heftruckchauffeurs, laders en lossers, orderpickers,… kunnen probleemloos ingezet worden in magazijnen en distributiecentra.

Tenslotte kunnen wij een invulling geven aan het enorme tekort aan technisch personeel, vooral in de metaalsector. In Bulgarije is er nog een groot aanbod aan vaklieden van CNC draaiers en freezers tot lassers, monteurs, metaalbewerkers en dit zowel voor handwerk als voor computergestuurde processen.

Het spreekt vanzelf dat alles verloopt conform de Europese en Belgische wetgeving ter zake. Zo dienen alle arbeiders in het bezit te zijn van een A1 formulier (het vroegere E101) en een limosa-aangifte.

Wij werken ook enkel met contracten naar Belgisch EN Bulgaars recht.

Bulgaarse arbeiders staan klaar voor u! Bent u klaar voor Bulgaarse arbeiders?

Indien u interesse hebt, neem contact op het nummer +359 2 981 90 33. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden!