Wednesday, 27 November 2013

Likes voor uw facebook page?

Het is een grootse tijd waarin we leven, dat beseft iedereen die zakelijk in het leven staat. De mogelijkheden voor iedereen met een normaal werkend brein zijn oneindig en wie slim is gaat het global zoeken.

Via ons kantoor bestaat nu de mogelijkheid om uw facebookpage door onze social media specialisten te laten voorzien van likes, met andere woorden, wij kunnen ervoor zorgen dat uw aantal likes als een pijl door de lucht schiet. Wij kunnen de promotie voor uw product of uw firma verzorgen en uw zakelijke facebookpage van likers (likes) voorzien. Hoeveel likes u kan krijgen via ons? ONBEPERKT.

En, wat belangrijk is om weten is het volgende: wij verkopen geen likes maar wij zorgen voor ECHTE likes, echte fans op uw facebook pagina.

Onze strategie is eenvoudig, u bezorgt ons de url van uw facebookpage (wij hoeven geen toegang tot de admin) en u doet de betaling van het overeen gekomen bedrag op onze rekening en wij doen de rest. Het enige wat u dan moet doen is uw facebookpagina in de gaten houden en de teller zien draaien van het aantal likes. Het is een aangenaam en eerlijk gebeuren die voor verkoop zorgt en u nieuwe klanten aanbrengt.

Bedenk, de social media zijn tegenwoordig een niet te missen trein die in snelvaart vooruit gaat, mis hem niet.

En, wat het belangrijkste is, dit is een service die wij bieden, geen geldgewin, u betaald werkelijk een zeer kleine bijdrage. Vraag inlichtingen via taxandlawconsult@gmail.com en wij contacteren u met een aanbod.