Tuesday 16 April 2013

Wil jij ook minder belastingen betalen?

Als ondernemer wordt de belastingsdruk in Belgie zeer zwaar aangevoeld, het is een last geworden die velen letterlijk niet meer kunnen dragen. Dit wreekt zich op ons familiale leven en ook op de onderneming zelf…een behoorlijke groei zit er bij veel ondernemingen allang niet meer in.
Daarom adviseert Belgian Bulgarian Partners  op een deftige, legale manier met uw bedrijf uit te wijken naar Bulgarije. Het volstaat om volgens de nationale en Europese regels te handelen en je bedrijf via notariële akte te verhuizen naar een land waar de belastingsdruk lager is, en van daaruit verder te werken. Eens de maatschappelijke zetel van uw bedrijf gewijzigd is houdt u een algemene vergadering van aandeelhouders en u deponeert die in Bulgarije bij de registratie met notariële stempel van de Bulgaarse notaris.
Daarnaast kan u alles wat hier te duur is om in productie te nemen in bijvoorbeeld Bulgarije laten produceren. U kan ook via uw vanaf dan Bulgaars bedrijf met Bulgaarse werknemers werken, deze mogen hier opdrachten uitvoeren voor uw klanten, u factureert dan vanuit uw Bulgaarse zetel, wat alweer een concurrentievoordeel betekent.
Kortom, u betaald vanaf dan 10 % personen en 10 % vennootschapsbelastingen en u factureert zonder BTW. Dit zijn prachtige vooruitzichten voor de durvers, voor hen die begrijpen waar het in een samenleving naar Belgisch model om draait: geld verdienen en zorgen dat je de monden in je gezin kan voeden…want de overheid zal die monden niet in jou plaats voeden…