Saturday 15 June 2013

Een tekort aan personeel?

Het bouwverlof komt er weer eens aan in Belgie. Het wordt dus tijd om de balans op te maken van het voorbije werkjaar en uit te kijken naar verbeteringen of veranderingen die kunnen  leiden tot efficienter werken voor uw bedrijf.

Meer dan waarschijnlijk kan Beris Recruitment en Belgian Bulgarian Partners u helpen in het maken van uw keuzes voor het nieuwe werkjaar na het bouwverlof. 

Indien u grote aannemingen wilt doen, en u zit daardoor met een tijdelijk personeels tekort , dan kunnen wij u helpen met  personeel selecteren voor u via ons recruteringkantoor in Sofia, en die neemt u dan in uw eigen bedrijf in dienst of u doet een beroep op Belgian Bulgarian Partners die dan voor u  op zoek gaat naar de meest geschikte Bulgaarse onderaannemer voor die job. In het laatste geval komt de Bulgaarse onderaannemer naar Belgie en die klaart met zijn eigen personeel de klus voor u.

Alle werknemers van de onderaannemer zijn dan voorzien van een degelijk en aan de Belgische wetgeving gecheckte arbeidsovereenkomst en het document A1 welk bewijst dat de onderaannemer de sociale zekekerheid in het land van herkomst voldaan heeft. Ook de in Belgie verplichte limosamelding wordt door de Bulgaarse onderaannemer gedaan.


Indien interesse in één van deze manieren van werken, dan kan u contact opnemen op het nummer +3. 486 858 239 of mail naar taxandlawconsult@gmail.com