Sunday 25 August 2013

Domicilieadres in Bulgarije

Het kan in een mensenleven wel eens voorvallen dat uw ex u op de hielen zit, of erger nog de fiscus. Of misschien heeft u een faling achter de rug en u wenst tot rust te komen? Dan kunnen wij u meer dan waarschijnlijk helpen.
Wij kunnen u een persoonlijk domicilieadres verhuren in Bulgarije.
Door ons wordt o.a. gezorgd voor de begeleiding van a tot z bij de bevolkingsdienst. Wij bezorgen u een Bulgaarse ID card en eventueel een Bulgaars rijbewijs. U wordt dan tax resident en gezien er een dubbel belastingsverdrag is tussen Belgie en Bulgarije (en tal van andere landen) betaalt u uw personen belasting in Bulgarije. Deze bedraagt 10 %.

Uw nationale pincode voor sociale zekerheid en dergelijke wordt door ons aangevraagd en wij zorgen eveneens voor de nodige verzekeringen en uw eigen persoonlijke bankrekening.

Bij domiciliering in Bulgarije zijn er geen problemen met de uitbetaling van pensioenen of vervangingsinkomens (behalve stempelgeld wat beperkt in de tijd is). Ook uitbetaling van dokterskosten vormen geen problemen gezien de invoering van de euroloketten en de ondertekening van de bilaterale akkoorden met de ziekenfondsen onderling.

Let wel: u kan één van onze bedienden volmacht geven om uw documenten af te halen bij power of attorney, hiervoor rekenen wij een extra jaarkost van 200 euro.

Ons bedrijf rekent een jaarlijkse huurprijs van 225 euro, er dient geen waarborg betaald te worden. De huurcontracten zijn voor minimum één jaar en kunne stilzwijgend verlengd worden.

Wenst u meer informatie over deze unieke mogelijkheid, dan kan u ons mailen (taxandlawconsult@gmail.com).


Al onze medewerkers spreken vloeiend Engels maar u kan ook doorverbonden worden in het Nederlands of het Frans.