Friday 8 February 2013

Bax Bulgarian Art

BaxBulgarianArt houdt zich bezig met het importeren van rozenolieproducten uit Bulgarije. Bulgarije staat al jaren bovenaan op de wereldranglijst als het gaat om het produceren van rozenolie van uitstekende kwaliteit.
BaxBulgarianArt heeft in het verleden al verschillende producten uit Bulgarije geïmporteerd, maar door een toenemende vraag naar rozenolieproducten is BaxBulgarianArt zich hierin steeds verder gaan specialiseren. Op 1 januari 2011 is het roer dan ook volkomen omgegooid nadat BaxBulgarianArt de exclusieve vertegenwoordiging van rozenolie producten kreeg toegewezen voor Nederland.
Waarom zou u kiezen voor Rozenolieproducten?Bulgaarse rozenolie is de beste en duurste etherische olie en wordt verkregen via destillatie van de Rosa Damascena Mill, die in de Rozenvallei groeit. In rozenolie zitten meer dan driehonderd werkzame stoffen die waardevol zijn voor het menselijk lichaam. Daarom is rozenolie een zeer belangrijke basisstof in de cosmetische en farmaceutische industrie.
Het effect van rozenolie:Rozenolie heeft een ontstekingsremmende, antibacteriële, voedende, verzachtende en regenererende werking. Het werkt reinigend, versterkend en vertraagt het verouderingsproces  van huidcellen. Het verjongt en herstelt de huid. De aangename en verfrissende geur van rozenolie heeft een krachtig aromatisch-therapeutische werking. Het is rustgevend en werkt stimulerend op allerlei gebieden.
  • Geschikt voor alle huidtypen.
  • Deze producten bevatten geen conserveringsmiddelen, parabenen,
    synthetische kleur en geurstoffen, siliconen of alcohol.
  • De producten zijn niet getest op dieren.
Doordat BaxBulgarianArt  van import tot aan levering de bijkomende kosten zoals reclame, promotie en andere zaken zo beperkt mogelijk tracht te houden, kan BaxBulgarianArt haar producten voordelig aanbieden. Bent u  in het bezit van een bloemisterij, kadowinkel, kinderkledingzaak, massagesalon, kapsalon of fitnesscenter, dan kunnen de producten van BaxBulgarianArt wellicht een goede aanvulling zijn op uw al bestaande assortiment.
Bent u geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op.
De grote kracht van BaxBulgarianArt:
  1. Natuurlijke rozenolie.
  2. Betaalbaar voor iedereen.
  3. Hoge omzetsnelheid.
  4. Goede winstmarges.
  5. Snelle leveringen.
  6. Promotie ondersteuning.
  7. Geen minimum orders.

Bax Bulgarian Art  tel: 06-53707913 of 0344-654745