Sunday 24 February 2013

Voor uw Bulgaarse vennootschap kan Belgian Bulgarian Partners zorgen van a tot z


De boekhouding voor uw Bulgaarse vennootschap kan door ons kantoor in Sofia verzorgt worden tegen aannemelijke prijzen.
Het verschil tussen ons kantoor en dat van de concurentie is dat onze prijzen gemiddeld 15 euro HOGER liggen maar dat bij ons een full pakket aangeboden wordt voor de buitenlandse ondernemer in Bulgarije. Zo verzorgen wij voor de onderstaande prijzen ook alle contracten en de daarbijhorende administratie.

Bij ons is boekhouden meer dan apenwerk van invoeren van facturen in een computerprogramma. Wij begeleiden onze klanten van a to z in hun manier van zaken doen in Bulgarije.

Onze adviezen zijn eveneens inbegrepen in deze prijzen: een niet btw geregistreerde vennootschap (zeg maar een bullstat vennootschap) betaald bij ons een maandelijkse fee van 70 euro en een btw geregistreerde vennootschap betaald 170 euro per maand. In deze prijzen is letterlijk alles inbegrepen, en wie Bulgarije kent weet dat dit heel wat is.

Voor meer informatie kan u ons steeds bereiken op het telefoonnummer tijdens de kantooruren van 9 tot 18 uur 00359 29819033 (hou rekening met het 1 uur tijdverschil met Belgie) of zend een email met de vraag om bijkomende informatie naar: taxandlawconsult@gmail.com.